Skip to main content

   Fotograaf inhuren

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Een fotograaf inhuren bij

Fotobrouwerij: €399,-

Professionele fotograaf

Wilt u een professionele fotograaf inhuren? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Met de komst van smartphones en Instagram kan iedereen zichzelf tegenwoordig professionele fotograaf noemen. Maar hoe professioneel zijn die foto’s nou echt? En wat houdt een professionele fotoshoot precies in? We kunnen als fotobedrijf diep ingaan op de techniek en de apparatuur maar in de basis komt het altijd neer op een aantal kwaliteiten van de fotograaf: geduldig zijn, goed kunnen focussen en het wekken van vertrouwen. Vaak gaan dan de muren omlaag en krijgen we de echte persoon te zien. Maar ook met product foto’s of event foto’s kunnen we u goed helpen.

Professionele foto’s laten maken

Professionele foto’s laten maken kan zowel particulier als zakelijk interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan professionele foto’s van uw gezin, huisdieren of uw bruiloft. Maar ook zakelijk kan het interessant zijn voor u en uw werknemers. Professionele foto’s kunnen zorgen voor vertrouwen en een positieve indruk. Op die manier gaat u of gaan uw werknemers goed het sales gesprek/ meeting in.

Wil u een professionele foto’s laten maken of een professionele fotograaf inhuren? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze professionele fotoshoot pakketten variëren van een halve dag met één fotograaf tot meerdere dagen met een voltallige fotografie crew inclusief visagie. Verder kunnen we u ook helpen met rook, licht, greenscreen of andere speciale effecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat onze professionele foto’s zowel toegankelijk zijn voor particuliere als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle fotografen die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope fotograaf

Fotograaf inhuren kosten

Wilt u meer weten over professionele foto’s laten maken of de kosten van een professionele fotograaf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer fotografie dagen en/of nabewerkingen.

Fotograaf inhuren professionele foto's laten maken fotografie photographer

Specificaties

  • Product: Fotograaf inhuren
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 340 fotoshoots

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier