Skip to main content

FAQ

Meest gestelde vragen

Algemene vragen


 

1. Waarom is Fotobrouwerij de beste keuze?

Fotobrouwerij is goedkoper dan de meeste fotografie bedrijven, dan wel niet de goedkoopste voor dezelfde- of betere foto kwaliteit.

2. Waarom zijn de prijzen van Fotobrouwerij een stuk goedkoper dan die van andere partijen?

Wij werken samen met veel jonge professionele fotografen die nog niet veel vaste lasten hebben en daarom tegen een laag tarief kunnen werken.

3. Waar zijn jullie gevestigd en beïnvloedt dat jullie beschikbaarheid?

Zeker niet! Wij werken zowel met in-house als externe fotografen. Stel dat we keer langs moeten komen voor conceptontwikkeling of fotoshoot dan kijken we gewoon wie van onze mensen het meest in de buurt woont en die komt dan bij u langs.

Fotografie vragen


 

1. Wat voor apparatuur gebruiken jullie?

Per opdracht bekijken wij wat de wensen en behoefte zijn en waar de foto’s uiteindelijk voor gebruikt zullen worden. Op basis daarvan zullen wij een lijst maken met apparatuur die we daarvoor willen gebruiken.

2. Moet ik extra betalen voor de apparatuur

Nee, in principe niet. Een fotograaf of crew komt altijd met een camera, lamp en statief. Mocht u daarnaast nog een rookmachine, kleurlampen of extra fotograaf nodig hebben dan zijn dat wel extra kosten. Maar die extra kosten zullen we altijd van te voren benoemen in de offerte.

3. Hoe haal ik het meeste uit een fotoshoot?

De kracht van fotografie is inmiddels wel bekend, maar veel mensen weten niet dat je uit één fotoshoot vaak nog veel meer leuke foto content kan halen. Bijvoorbeeld groepsfoto’s of foto’s van uw bedrijfspand / bedrijfsfotografie, portretfoto’s van het team, productfoto’s of ‘behind-the-scenes’ foto’s voor op social media / social media foto’s laten maken.

Nabewerking vragen


 

1. Wat zit er allemaal in een ‘simpel’ nabewerkingspakket?

Professionele kleurbewerking en export in elk gewenst (bestands)formaat.

2. Wat zit er allemaal in een ‘speciaal’ nabewerkingspakket?

Professionele kleurbewerking, verfraaiing van de foto’s en export in elk gewenst (bestands)formaat.

3. Wat zit er allemaal in een ‘spectaculair’ nabewerkingspakket?

Professionele kleurbewerking, verfraaiing van de foto’s, extra photoshop effecten laag en export in elk gewenst (bestands)formaat.

4. Hoevaak en hoeveel aanpassingen mag ik doorgeven?

Als u kiest voor één van onze nabewerkingspakketten dan krijgt u standaard één aanpassingsronde. Uit onze ervaring is gebleken dat dit voldoende is om een foto collectie naar wens van de klant af te leveren. Stel dat u daarna nog een kleine wens / aanpassing heeft dat zullen wij hier niet moeilijk over doen en geen extra kosten rekenen.

Levering vragen


 

1. Hoeveel dagen duurt het standaard voordat de foto’s klaar zijn?

Wij leveren standaard binnen 48 uur alle foto’s in lage resolutie zodat u zelf de mooiste foto’s kunt selecteren. De geselecteerde foto’s gaan wij vervolgens nabewerken en ook die kunnen we dan binnen 3 werkdagen toesturen.