Skip to main content

   Drone fotografie

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Drone fotografie bij

Fotobrouwerij: €798,-

Drone fotograaf

Drone fotografie kan best lastig zijn. Met de komst van budget drones kan iedereen zichzelf tegenwoordig een drone fotograaf / drone piloot noemen. Maar wat maakt nou een echt goede drone fotograaf? We kunnen als fotobedrijf diep ingaan op de apparatuur en de techniek daar achter maar in de basis komt het altijd neer op een de juiste certificering, het vooronderzoek / toestemming voor drone foto’s laten maken op die locatie en de juiste weersomstandigheden. Een drone piloot moet namelijk ook echt een soort vlieg bewijs hebben. De regels hiervoor zijn erg streng omdat het een complete luchthave kan stilleggen met alle gevolgen die daar op volgen. Wees daarom altijd voorzichtig als het gaat om drone foto’s laten maken.

Onze drone piloten zijn voorzien van alle certificering, doen grondig vooronderzoek en vragen toestemming aan luchtverkeersleider indien nodig.

Drone foto’s laten maken

Wil u drone foto’s laten maken? Dan kunnen wij verschillende drone fotografie pakketten aanbieden. Onze pakketten variëren van een halve dag met één professionele drone piloot tot meerdere dagen met meerdere drone piloten en eventueel een fotograaf op de grond. Bijvoorbeeld voor evenement fotografie, vastgoed fotografie of bedrijfsfotografie.

Deze pakket variatie zorgt ervoor dat drone foto’s laten maken zowel toegankelijk is voor kleine ondernemers, als grote evenementenbureaus of reisorganisaties. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge getalenteerde drone fotografen / drone piloten die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope lucht foto’s.

Drone fotografie prijs

Wilt u meer weten over drone fotografie, drone foto’s laten maken of een drone fotograaf inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer dagen of nabewerkingspakketten.

Drone fotografie drone-foto's-laten maken drone fotograaf drone piloot fotobrouwerij

Specificaties

  • Product: Drone fotografie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 240 drone foto’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier
Drone fotografie drone-foto's-laten maken drone fotograaf drone piloot fotobrouwerij 2