Skip to main content

   Evenement fotografie

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Evenement foto’s bij

Fotobrouwerij: €399,-

Evenement fotograaf

Evenement fotografie kan best lastig zijn. Met de komst van smartphones en Instagram kan iedereen zichzelf tegenwoordig een model of evenement fotograaf noemen. Maar wat maakt nou een echt goede evenement fotografie? We kunnen als fotobedrijf diep ingaan op de techniek erachter maar in de basis komt het altijd neer op een scherpe focus, voldoende creativiteit en ’t lef van de event fotograaf. Hij of zij moet in staat zijn om ondanks de vele prikkels te focussen op de bezoekers en alles dat het evenent speciaal maakt. Daarnaast moet hij of zij instaat zijn om dat op de mooiste manier vast te leggen. Zelfs als dat betekent dat hij of zij een groot podium op moet, zich tussen nationale of internationale bekendheden moet plaatsen of ergens op de grond moet liggen tussen massa’s mensen voor het perfecte plaatje.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat we elk event op de mooiste manier kunnen vastleggen. En wij stoppen pas als dit gelukt is.

Evenement foto’s laten maken

Wil u evenement foto’s laten maken? Dan kunnen wij verschillende event pakketten aanbieden. Onze event- of festival fotopakketten variëren van een halve dag met één fotograaf tot meerdere dagen met meerdere fotografen. Het is zelfs mogelijk om lucht foto’s te maken met onze drone of een fotohokje te huren.

Deze variatie zorgt ervoor dat evenement foto’s laten maken zowel toegankelijk is voor kleine ondernemers, als grote evenementenbureaus. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge getalenteerde fotografen die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope evenement foto’s.

Event foto’s kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van evenement- of festival foto’s? Of wellicht zelfs over het huren van een foto hokje / photobooth? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer dagen of nabewerkingspakketten.

Evenementen fotografie evenement fotograaf festival foto's event

Specificaties

  • Product: Evenement fotografie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 evenementen

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier