Skip to main content

   Familie fotoshoot

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Een Familie fotoshoot bij

Fotobrouwerij: €798,-

Lifestyle fotografie

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Een aftermovie laten maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie.

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

Fotoshoot kind

Wil u een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘simpel’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat een goedkope aftermovie zowel toegankelijk is voor particuliere ondernemers, als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope aftermovie.

Familieportret fotograaf inhuren

Wilt u meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer draaidagen en/of montages.

Specificaties

  • Product: Familie fotoshoot
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 familie fotoshoots

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier

Creatief team met leuke gasten! Mooie resultaten en erg fijn met ze samengewerkt.

Jasper Albada JelgersmaSales and Marketing Manager, Fruitful Office Benelux

Team van echt lachen gasten. Zijn daarnaast gedreven, enthousiast, energiek en leveren goed werk. Top combi, werken als social marketingbureau C2B dan ook graag met ze...

Tim MeulemanMede-eigenaar, C2B

Videobrouwerij is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix

Fijn bedrijf met vriendelijk en vakkundig personeel, ze denken met je mee.

Jim BalversMarketeer, GP Groot

Ambitieus, vriendelijk en professioneel. Feest om me te werken!

Leonard BusselaarArtiest

Het team van Videobrouwerij is zeer kundig, scherp en ontzettend professioneel! Ze denken goed met je mee en gaan voor een geweldig eindresultaat!

Calvin KahléMarketeer, Ti Sento - Milano