Skip to main content

   Mode fotografie

Gemiddelde marktprijs: €599,-

Mode fotografie bij

Fotobrouwerij: €399,-

Mode fotograaf

Professionele mode foto’s maken / mode fotografie kan best lastig zijn. Met de komst van smartphones en Instagram kan iedereen zichzelf tegenwoordig fotomodel of mode fotograaf noemen. Maar wat maakt nou echt een goede mode foto / fashion foto? We kunnen als fotobedrijf diep ingaan op de apparatuur en de techniek daar achter maar in de basis komt het altijd neer op geduld, vertrouwen, creativiteit en echtheid. Professionele fotomodellen en acteurs zijn hier op getraind, maar ook modellen zonder enige ervaring kunnen wij op een professionele manier vast leggen.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat we van iedereen een mooie mode foto kunnen maken. En we stoppen pas als iedereen tevreden is met zijn of haar fashion foto.

Lookbook foto’s laten maken

Lookbook foto’s laten maken / lookbook fotografie kan zowel particulier als zakelijk interessant zijn. Niet alleen is dit populaire content op social media (zoals bijvoorbeeld facebook, instagram en pinterest) maar ook veel bedrijven maken hier gebruik van in hun marketing campagnes en in hun webshop. Een goede mode foto kan zorgen voor vertrouwen en een positieve indruk.

Wil u een mode foto’s laten maken of een fashion lookbook laten maken? Dan zijn er bij Fotobrouwerij bijna geen limitaties. Mode fotografie pakketten variëren van een halve dag met één fotograaf tot meerdere fotografie dagen met een voltallige crew inclusief visagie en set-dressing. Verder kunnen we u ook helpen met rook, licht of andere speciale effecten.

Verder beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle fotografen die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope mode foto’s / fashion foto’s.

Fashion fotografie prijzen

Wilt u meer weten over mode fotografie, mode foto’s laten maken of een mode fotograaf inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer fotografie dagen en/of nabewerkingen.

Mode fotografie lookbook foto's laten maken fashion fotograaf

Specificaties

  • Product: Mode fotografie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 fashion fotoshoots

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier