Skip to main content

   Photobooth huren

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Photobooth huren bij

Fotobrouwerij: €798,-

Photobooth evenement

Een goede photobooth huren kan best lastig zijn. Met de komst van polaroid camera’s kan iedereen zichzelf tegenwoordig een wandelende photobooth noemen. Maar wat maakt nou een echt goede photobooth? We kunnen als fotobedrijf diep ingaan op de apparatuur en de techniek daarachter maar in de basis komt het altijd neer op een goede camera, software, printer en booth.  Daarnaast is het voor evenementen zoals festivals, beurzen en bruiloften altijd leuk om wat verkleed artikelen te hebben.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat iedereen gebruik maakt van opvallende brillen, pruiken en kleding als het daar in dat hokje ligt. Dus die leveren wij graag mee.

Photobooth trouwfeest of bedrijfsfeest

Wil u een photobooth huren voor uw trouwfeest? Dan kunnen wij verschillende pakketten aanbieden. Onze event- of festival photobooth pakketten variëren van een halve dag met alleen digitale foto levering tot meerdere dagen met een host(es) die bezoekers aantrekt en gebruik laat maken van de booth. Daarnaast kunnen we ook een evenement fotograaf leveren die extra foto’s maakt op het feest / evenement. En we kunnen een speciaal ontworpen fotolijstje ontwerpen, volledig in de (huis)stijl van het event, die automatisch om de foto wordt geprint met onze polaroid printer.

Deze variatie zorgt ervoor dat evenement foto’s laten maken zowel toegankelijk is voor kleine ondernemers, als grote evenementenbureaus. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge getalenteerde fotografen die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope evenement foto’s.

Photobooth kosten

Wilt u meer weten onze photobooth kosten en al onze pakket opties? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer dagen.

Specificaties

  • Product: Photobooth huren
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 photobooth dagen

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier