Skip to main content

   Portret fotografie

Gemiddelde marktprijs: €499,-

Portret fotografie bij

Fotobrouwerij: €399,-

Portretfoto maken

Een mooie portretfoto maken / portret fotografie kan best lastig zijn. Met de komst van smartphones en Instagram kan iedereen zichzelf tegenwoordig model of portretfotograaf noemen. Maar wat maakt nou echt een goede portret foto? We kunnen als fotografie bedrijf diep ingaan op de techniek er achter maar in de basis komt het altijd neer op geduld, vertrouwen en echtheid. Dat is waar fotomodellen en acteurs zo goed in zijn. Zij kunnen dit op elk gewenst moment activeren, waar dat bij ons vaak wat langer duurt.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat we van iedereen een mooie portretfoto kunnen maken. En we stoppen pas als iedereen tevreden is met zijn of haar foto.

Portret foto laten maken

Een portretfoto laten maken kan zowel particulier als zakelijk interessant zijn. Voor bijna alle social media kanalen wordt tegenwoordig gevraagd om een profiel foto. Op die manier weet uw netwerkt dat u het bent. Maar ook zakelijk kan het interessant zijn voor u of uw werknemers. Een goede portret foto kan zorgen voor vertrouwen en een positieve indruk. Op die manier gaat u goed het sales gesprek of de (kennismakings)meeting in.

Wil u een portret foto laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Portretfoto pakketten variëren van een halve dag met één fotograaf tot meerdere draaidagen met een voltallige fotografie crew inclusief visagie. Verder kunnen we u ook helpen met rook, licht of confetti effecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat portretfoto’s zowel toegankelijk zijn voor particulieren als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle fotografen die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope portretfoto.

Portretfotograaf kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van portretfoto’s? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer fotografie dagen en/of nabewerkingen.

Portret fotografie portret foto laten maken portret fotograaf portret foto's

Specificaties

  • Product: Portret fotografie
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 portret foto’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier