Skip to main content

   Professionele fotoshoot

Gemiddelde marktprijs: €998,-

Professionele fotoshoot bij

Fotobrouwerij: €798,-

Professionele foto’s laten maken

Wilt u professionele foto’s laten maken tijdens een professionele fotoshoot? Dan kunnen wij u daarmee helpen. Met de komst van smartphones en Instagram kan iedereen zichzelf tegenwoordig model of professionele fotograaf noemen. Maar hoe professioneel zijn die foto’s nou echt? En wat houdt een professionele fotoshoot precies in? We kunnen als fotobedrijf diep ingaan op de techniek en de apparatuur maar in de basis komt het altijd neer op een aantal kwaliteiten van de fotograaf: geduldig zijn, goed kunnen focussen en het wekken van vertrouwen. Dan gaan vaak alle muren omlaag en krijgen we de echte persoon te zien.

Uit ervaring weten wij inmiddels dat we van iedereen een mooie professionele foto kunnen maken. En we stoppen pas als iedereen tijdens de professionele fotoshoot tevreden is met zijn of haar resultaat.

Professionele fotoshoot op locatie

Een professionele fotoshoot kan zowel particulier als zakelijk interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan professionele foto’s van uw gezin, huisdieren of uw liefde / bruiloft. Maar ook zakelijk kan het interessant zijn voor u en uw werknemers. Professionele foto’s kunnen zorgen voor vertrouwen en een positieve indruk. Op die manier gaat u of uw werknemers goed het sales gesprek of de meeting in.

Wil u een professionele foto laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties. Onze professionele fotoshoot pakketten variëren van een halve dag met één fotograaf tot meerdere dagen met een voltallige fotografie crew inclusief visagie. Verder kunnen we u ook helpen met rook, licht, greenscreen of andere speciale effecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat onze professionele foto’s zowel toegankelijk zijn voor particuliere als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle fotografen die nog niet in het bezit zijn van dure auto’s en kantoorpanden waardoor wij u kunnen helpen aan een relatief goedkope fotoshoot.

Fotoshoot kosten en mogelijkheden

Wilt u meer weten over professionele foto’s laten maken of de kosten van een professionele fotoshoot? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte button hier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij kwantiteitskorting bij een aanvraag van vier of meer fotografie dagen en/of nabewerkingen.

Professionele fotoshoot professionele foto's professionele fotograaf

Specificaties

  • Product: Professionele fotoshoot
  • Kwaliteit: Ultra HD / Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 24 fotoshoots

Prijslijst

Download hier onze prijslijst:

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Offerte formulier